11 Nisan 2012 Çarşamba

Sınavın bi bölümü bitti bekle beni hazıran:))

      Evet sınavların bir bölümünü atlattım çok kolay geçmedi ama sınavdan gülerek çıkmamı sağladı gene de...çok fazla çalışamadığım için çok güzel sonuçlar beklemiyorum ama beni kurtarır sanırım...inş.
      C.tesi günkü sınavıma erkek kardeşimle gittim yok böle bi trafik heryer kalabalık ve sınav yerimde biraz uzaktı yollarda güneş beni mahvetti...Pazar günkü sınavıma eşim ve oğlum la gittim sınav yeri yakındı sınava yarım saat kala evden çıktık...inş hazirandaki yerlerim de yakın olur uzak olması gerçekten insanı yoruyo ve sınava girene kadar bir peşiran oluyorum...

stresten kendim resim çekilcek halde deildim ama efe nin bu pozunu kaçırdım dualarıyla beni sınava gönderdi canım oğlum...beni beklerken da parkta babasıyla vakit geçirmiş ondan kaynaklı olcak ki bana anne 'senin bütün sınavlarında ben geliyim...hem senin okulunuda görmüş oluyorum 'diyo sebep belli sanırım ben sorularla savaşırken babasıyla ii eğlenmiş:))
sevgilerle hergün bir kişide olsa artan izliyicilerime öpücükler...

11 yorum:

  1. ayyyy maşallah bu yakışıklıya :) bende gelebilirim göndermeye sınava sizi :) bununla vakit geçirmek ne güzeldir oy parkada mı gidermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz ama parkta biraz başını döndürüyo insanın çok hiperaktif ve her an nerde gene nereye gitti diye o parkın tadını çıkarırken siz muhtemelen bir an önce hevesini alması için dört gözle bekliyor olursunuzz...çok teşekkür ederim bu arada maşşallahları unutmadınız için...

      Sil
    2. :)) rica ederim olsun ben yinede katlanırım bu yakışıklıya :)

      Sil
  2. hayyy maşallah :)) yakışıklıya bak hele sen.. ah bu sınavlar zaten geçeriz inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sende girdin sınava demi?takipçinim:)))inş Rabbim hakmızda hayırlısını verir canım..

      Sil
    2. bende takipçinim :)) aminnnn inşallah.. evet canım bende girdim inşallah bu sene son :) birinci dönemde girdik bu 3. sınavdı bida sınav mınav görmek istemiyorummmm. sen ne okuyosun?

      Sil
    3. ben sosyoloji okuyorum benm 2.sınıf bunu atlatırsam 2 yılım daha var ne güzel inş bende görebilirim son senemi:)))Allah yardımcımız olsun ...o kadar emek veriyoruz bide aöf mi diye küçümsiyenlerle karşılaşınca kafam atıyo valla:)))sen hukuk okuyodun sanırım demi seni kocamn kocaman tebrik ediyorummm:)))

      Sil
  3. Hayırlısı olsun canım..
    Takibindeyim
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. selamlar... gencecik yaşında anne olduğun için ve sonra da eğitime devam ettiğin için önce tebrikler: ) ben okuyorum iş buluyorum kariyer yapıyorum derken 27 oldum: ) daha çocuk yok maalesef.. onun için böyle genç yaşta anne olanları tüm kalbimle destekliyorum: ) blogunu yeni keşfettim.. ben de beklerim.. sevgiler: )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. as canım çok teşşekkür ederim heyşeyin hayırlısı canım hemen blogunu ziyarete geliyorum:))

      Sil